top of page
beauty

Beauty

Beauty: Afbeelding
facial

Gelaatsverzorging

Skincare

Bij de gelaatsverzorging staan ontspanning en het optimaliseren van de huidconditie centraal. Na een huidanalyse en het bespreken van je wensen ontvang je een verzorging aangepast aan de noden van je huid. De verzorging bestaat uit: een dubbele reiniging, exfoliatie, extracties, epilaties, massage, serum, masker, oogverzorging, dermal layering, het inzetten van apparatuur,...


Er kan gewerkt worden op: droogte en dehydratatie, onzuivere huid, gevoelige huid en roodheid, vette huid, huidveroudering en pigmentatie.​

Ik werk met de professionele producten van Dermalogica, deze zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, parfumvrij, dierproefvrij, vrij van gedenatureerde alcohol en vegan.

Proskin 30' €54

Proskin 60' €84

facial

Extra opties gelaatsverzorging

Microcurrent

Optie microcurrent: hierbij wordt gebruik gemaakt van een platte blade die door middel van geluidsgolven dode huidcellen en comedonen lostrilt, dit is ideaal voor het verwijderen van zwarte puntjes. Daarnaast is deze ultrasoon behandeling in staat om actieve ingrediënten in serums en maskers dieper in de huid te brengen.

Dit kan in een proskin met focus op zuivering en/of insluizen.

+€12

guashamassage

Gua sha gezichtsbehandeling

Ontspannende gezichtsmassage.

De Guasha gezichtsmassage is een bijzonder aangename en rustgevende behandeling. De gelaatshuid wordt zachtjes geschraapt via verschillende techniekjes met een schraapinstrument.

Het gelaat wordt eerst gereinigd en daarna volgt een korte massage met de handen om vervolgens een olie aan te brengen die de huid zal beschermen en voeden, de olie bevat verschillende Chinese kruiden met gunstige effecten. Door de huid te schrapen in combinatie met de olie wordt deze ontgift.

Waar het kan bij helpen:

- verzorging van de huid

- minder puistjes, vlekken, rimpeltjes

- verzorging van de huid rondom de ogen

- verminderen van littekens of aandoeningen onderhuids weefsel

- bescherming tegen weer condities

- verzachting bij hoofdpijn, sinusitis, gezichtsverlamming, aangezichtspijnen,...

- kaakproblematiek, spanningen, tandenknarsen

Naast de ontspannende en liftende werking van deze massage kan dit een prikkeling geven op mentaal en emotioneel vlak, waardoor blokkades opgeheven worden en er meer zelfbewustzijn gecreëerd wordt.

In het gelaat bevinden zich veel accupunctuurpunten die door de guasha gezichtsbehandeling gestimuleerd worden, dit zorgt voor een betere energiestroom in de meridianen, een betere doorbloeding en een stimulatie van de zenuwen en weefsels.

Algemeen geeft deze guasha gezichtsbehandeling meer vitaliteit en energie, na deze behandeling ga je helemaal ontspannen en gelift naar huis. 


45 minuten €60

Bij een Proskin +30 min €45pexels-cottonbro-4620838.jpg

Makeup

Green beauty

Met de natuurlijke makeup producten van Ere Perez wordt jouw unieke schoonheid geaccentueerd, geen zware makeup, maar een mooie, elegante look die bij jou past.

De formules zijn geschikt voor alle huidtinten en -gevoeligheden en zijn zacht en verzorgend terwijl ze de huid laten ademen. Elk met een uniek ster-ingrediënt om de natuurlijke conditie van de huid te verbeteren. Ere Perez viert je natuurlijke schoonheid met veelzijdige kleurenpaletten en tinten. Voor een gezonde, zelfverzekerde huid. 

Wil je graag persoonlijk advies over hoe je jezelf kan opmaken? Kijk dan even bij 'workshops'.

Full makeup look €54

pexels-min-an-1076584_edited.jpg

Manipedi's

Hands & feet.

Manipedi Basic: bad, vijlen, nagels en nagelriemen netjes maken, eelt verwijderen, hydrateren.

€35

Manipedi Luxe: Basic + peeling, olie, lotion & massage.

€65

Beauty: Diensten
Beauty: Welkom
bottom of page