top of page
WT-JP6_3250.jpg

Beauty

Elke behandeling uit ons beauty-aanbod heeft 100% de 'Narumi-touch'.


Ze zijn bijzonder aangenaam om te ontvangen en omvatten het 'zaadje van schoonheid' in het Narumi-verhaal.

Beauty behandelingen

Feel good, look good.

WT-JP6_3237.jpg

Gelaatsverzorging

Pro skin 30 of 60.

Een gepersonaliseerde 30 of 60 minuten behandeling gericht op wat jouw huid nodig heeft. Dit kan gaan over onzuiverheden, huidveroudering, hyperpigmentatie of dehydratie.

De gelaatsverzorging bestaat uit: dubbele reiniging, peeling, extracties van onzuiverheden met microcurrent*, epilaties, gezichtsmassage, aanbrengen serum + masker, toner, dagcrème, aangepaste target producten.

De formules van Dermaligica zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, minerale oliën, lanoline en alcohol, gluten, 99% vegan (op multi-vitamin power serum na), parabenen-en ook dierproefvrij.

Verwacht je aan een grondige gelaatsverzorging waarin een aangename beleving - door middel van een mooie ruimte, rustgevende muziek, apparatuur, fijne geuren en mijn zachte handen - voorop staat. Heerlijk genieten dus!

*Microcurrent: hierbij wordt gebruik gemaakt van een platte blade die door middel van geluidsgolven dode huidcellen en comedonen lostrilt, dit is ideaal voor het verwijderen van zwarte puntjes. Daarnaast is deze ultrasoon behandeling in staat om actieve ingrediënten in serums en maskers dieper in de huid te brengen.

30 min - €54

60 min - €84

Gebruik van microcurrent: +€10

WT-JP6_2883.jpg

Natuurlijke make-up

By Ere Perez.

Heb je een feestje of wil je graag eens professioneel opgemaakt worden? Dan kan dit bij Narumi met de natuurlijke make-up producten van Ere Perez. Geen zware make-up, maar een mooie, elegante look die bij jou past.


Ik selecteerde uit haar frivole, elegante, natuurvriendelijke en toch luxueuze make-up collectie enkele favorieten.

De oat milk foundations bijvoorbeeld, hebben als basis havermelk, ze zijn mooi dekkend met een subtiele glans en voelen heel licht en verzorgend aan. Dit is 1 van de mooie producten die Ere perez ontwikkelde en ik zelf bijna dagelijks gebruik.

Op mijn eigen laagdrempelige manier geef ik je een look die jouw ogen zal doen schitteren en je vol zelfvertrouwen als je eigen herkenbare zelf jouw feestje tegemoet laat gaan!

Make-up look: €50

hand.jpg

Handverzorging

Verzorgde handen, jouw visitekaartje.

Onze handen zijn iets van het eerste wat gezien wordt, daarom geven verzorgde handen en nagels een goed gevoel en zelfvertrouwen.

Bij de handverzorging worden de handen gewikkeld in een warm handdoekje met lekkere geur. Daarna worden de nagels bijgevijld in een natuurlijke vorm, nagelriemen worden achteruit geduwd en overtollige velletjes en verharde huid worden verwijderd met een freesje. De nagels en nagelriemen worden ingewreven met amandelolie en opgeblonken.

Daarna worden de handen gescrubd en om af te sluiten wordt een hydraterende crème in gemasseerd. Zachte, nette handen zijn de jouwe.

€35

voet

Voetverzorging

Voor schone voetjes.

De voetverzorging start met een rustgevend voetbadje met essentiële en verzorgende oliën.

Vervolgens worden de nagels geknipt, gevijld, proper gemaakt, de nagelriemen achteruit geduwd en overtollige velletjes opgekuist en verwijderd met een freesje. Eelt wordt weggenomen met behulp van een mesje indien nodig en een eeltvijl.

 

Afsluiten doe ik met olie op de nagelriemen en een hydraterende crème die à la Narumi in gemasseerd wordt. Voor heerlijk malse en ontspannen voetjes.

€35

bottom of page