top of page
massage

Massages

Massage : Afbeelding
Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Pure me-time

Zwanger zijn brengt grote veranderingen teweeg in je lichaam en je gevoelens. Een ontspannende massage kan dan net zijn wat je nodig hebt en de nodige verzachting, verlichting en comfort geven bij eventuele ongemakken. De massage kan zowel lichamelijk als geestelijk ondersteuning bieden.

Of het kan gewoon een ontspannend momentje zijn voor jezelf.

De massage gaat door op een massagetafel waarbij het hoofdeinde een beetje omhoog staat. De rug wordt gemasseerd in zij-lig en je houding wordt steeds aangepast zodat je je zo comfortabel mogelijk voelt. 

Er wordt een neutrale, geurloze olie gebruikt. 

Voor de massage doen we een intake gesprek. De massage kan vanaf 16 weken zwangerschap.

60 minuten €80

+ Blissful moments belly mask & belly rub met Love lines cream van Sokind €100

Lichaamsmassage met olie

Intuïtieve ontspanningsmassage

Ontspannende aanraking

Wanneer je een massage op de huid verkiest, waar meer effleurages en knedingen van de spieren aan te pas komen, dan is een ontspannende lichaamsmassage iets voor jou.

Naast de rustgevende trage bewegingen wordt er intuïtief dieper gewerkt op de spieren en lichaam waar nodig om spanningen los te maken. Je komt helemaal tot rust en je huid wordt royaal gevoed met massageolie van hoge kwaliteit.

60 minuten €80

rugmassage

Rug-nek-schoudermassage

Release tension

Heb je last van een stijve nek of kan je je schouders maar niet ontspannen? Dan kan een rugmassage zorgen voor de nodige relaxatie en verzachting. De volledige rug, nek en schouders worden opgewarmd en gekneed, met extra aandacht voor de meest gespannen zones.

45 minuten €65

Chinese hoofd-nek-schouder massage

Chinese hoofd-nek-schoudermassage

Onderdeel van Tui-na massage.

De massage vindt zijn oorsprong in de Traditionele Chinese geneeskunde. In een half uur tijd worden de meridianen en meridiaanpunten op het hoofd, de nek en schouders behandeld. Dit heeft een verlichtend effect bij spanning en hoofdpijn en kan gelijkaardige effecten hebben als een volledige lichaamsmassage.

30 minuten €45

JP1_2126.jpg

Shiatsumassage

Drukpuntmassage bovenop de kledij

Een shiatsu massage is iedere keer weer anders, afhankelijk van wat je nodig hebt op het moment.

Dit kan gaan van ontspannende shiatsu waarbij ik zorg dat je spanningen zachtjes wegglijden naar de aarde tot dynamiserende shiatsu waarbij meer rek en strekbewegingen toegevoegd worden en we het lichaam en de energie sterk in beweging brengen. Ook kan de focus gelegd worden op detox, zoals bijvoorbeeld bij hoofdpijn of een moeilijke spijsvertering.

En wanneer je niet veel tijd hebt kan je kiezen voor quick shiatsu, hierbij wordt in een half uur tijd het hele lichaam behandeld.

Ideaal gezien leven we allemaal volgens het ritme van de natuur, dat wil zeggen dat we bijvoorbeeld in de zomer meer uitgelaten zijn en in de winter meer gaan cocoonen. In onze samenleving wordt dit echter vaak vergeten en blijven we maar doorgaan. Soms kunnen we hier fysiek, psychisch, energetisch of emotioneel last van ondervinden en kan het goed zijn om een seizoensgebonden shiatsu massage te ontvangen. Hierbij wordt tijdens de massage de aandacht gevestigd op het bijhorende element en meridianen, zodat er terug evenwicht en een gezonde energetische stroming komt in het lichaam.

60 minuten €80

gemberkompres

Gemberkompres

Stimuleert je immuunsysteem.

Gember doet zweten en helpt zo koude uit je lichaam te weren. Het bevat anti-oxidanten en werkt ontstekingsremmend. Het kompres wordt aangebracht op de nierzone en de buik.


Twee kompressen worden afwisselend aangebracht zodat er een mooie opwarming gecreëerd wordt tot de huid lichtrozig wordt. Je wordt lekker opgewarmd, oude toxines worden geëlimineerd en je ervaart een zalige, diepe ontspanning.

Dit heeft o.a. een positief effect op een goede nachtrust, helpt bij koude, verbetert de circulatie, stagnatie in de buik, mentruatiepijn, moeilijke vertering, blaasontsteking,..

Tip: Dit kan als aanvulling op een shiatsu of ontspanningsmassage.

40 minuten €40

voetreflex

Voetreflexologie

Natuurlijke genezing

Jouw voeten verdienen de nodige aandacht, want zij brengen jou naar elke bestemming, steunen je en dragen je.

De reflexzones op de voeten staan in verbinding met de organen, beenderen en weefsels in het lichaam, door de voeten te masseren worden de organen via de zenuwbanen beïnvloed. Via de voeten wordt dus eigenlijk het hele lichaam behandeld. Je voeten voelen volledig opgeladen en als nieuw, je loopt op wolkjes terug naar huis.

Tip: draag een losse broek zodat de onderbenen kunnen mee behandeld worden.

50 minuten €60

stoelmassage

Stoelshiatsu

De perfecte pauze.

Stoelshiatsu wordt uitgevoerd bovenop de kledij en op een speciale ergonomische massagestoel. Je lichaam rust in de stoel waardoor je in een heel ontspannen houding kan zitten en genieten. De rug, nek, schouders, armen en handen worden gemasseerd en gestretcht. Dit kan ideaal zijn als pauze en kan uitgevoerd worden in 15 of 30 minuten. Hierna is je geest terug fris en je lichaam volledig ontspannen.

stoelshiatsu kan overal uitgevoerd worden, ook bij bedrijven en tijdens evenementen.

30 minuten €45

Massage : Diensten
Massage : Welkom
bottom of page