top of page
pexels-min-an-1085823_edited.jpg

Narumi Friday afternoon!

Een heerlijk verwenpakket van 2u30 lang genieten!

Wil je er graag eens volledig tussenuit met lichaam en geest? Dan is een Narumi friday afternoon exact wat je nodig hebt.

Twee uur en half lang wordt je ondergedompeld in een flow van harmonisch op elkaar afgestemde behandelingen. Dit ziet er als volgt uit:

Ik begin met een zachte aanraking via de Chinese hoofd-nek-en-schoudermassage. Het bovenste deel van je lichaam wordt losgemaakt en via de hals -en nek energetisch in verbinding gebracht met het onderste deel van je lichaam.


Daaropvolgend ga ik verder met een uitgebreide Guasha gezichtsbehandeling, dit start met een grondige reiniging van het gelaat en een gezichtsmassage met mijn handen op de energetische punten van het gelaat. Om verder te gaan met guasha tools op decolleté, hals en gelaat, zo kan de energie heerlijk gaan stromen. Je huid is energetisch en fysiek gelift, de energiepunten zijn geopend en gestimuleerd wat zorgt voor een mooie teint, een zachte gelaatsuitdrukking, een heerlijk verfrissend en tegelijk ontspannend gevoel.

Vervolgens ga ik verder met dry brushing van het lichaam. Dit stimuleert de bloedsomloop en de werking van het lymfesysteem, waardoor gif- en afvalstoffen geëlimineerd worden. Daarnaast ontdoet het de huid van dode huidcellen. Dit zorgt ervoor dat je huid weer kan ‘ademen’ en brengt de celvernieuwing op gang. Na het droogborstelen wordt de huid rijkelijk gevoed met avocado-olie die aangebracht wordt met zachte massagetechnieken.

Om de Narumi afternoon mooi af te ronden geef ik als laatste heerlijkheid een voetreflexmassage, dit is een zachte en prikkelende massage die via de reflexzones op de voeten de zenuwbanen, spieren en weefsels in het lichaam beïnvloedt en een enorm aardend effect heeft. 

Je voelt je van hoofd tot voet volledig harmonisch en holistisch benaderd via heerlijke ontspanning -en verzorgingstechnieken. Je lichaam en geest zijn in balans, de werkweek ligt achter jou en een weekend vertoevend in zalige energie kan beginnen... 

2u30 - €199

flowers
bottom of page