top of page
workshop.jpg

Narumi workshops

Laat je onderdompelen in de kunst van Gua sha, een Oosters zelfzorgritueel dat je in een meditatieve staat brengt en tegelijkertijd je huid oppept...

...of leer tips & trics van een professional om jezelf op te maken op natuurlijke wijze, een look voor alle dag of in stijl naar een feestje? Ontdek hier wat bij jou past en makkelijk te integreren is in je dagelijkse leven.

My Narumi make-up routine.

Accentueer jouw natuurlijke schoonheid.

Innovatieve make-up en huidverzorging voor wie op zoek is naar minimale, ethische en gezonde schoonheid.


In deze workshop leer je op een laagdrempelige manier stap voor stap je makeup look samen te stellen en aan te brengen. Je hebt de mogelijkheid om alle producten van Ere Perez uit te proberen en al je vragen te stellen. 

- Leer jezelf opmaken onder mijn begeleiding

- Maak kennis met gezonde ethische make-up

We gaan stap voor stap onze make-up aanbrengen. Welke foundation past bij jouw huid qua structuur en tint, waar breng je best correctors aan, hoe je make-up fixeren en highlight, bronzer & blush aanbrengen. Wenkbrauwen definiëren, oogschaduw, oogpotlood & mascara, lipgloss, lippotlood,…

Leer meer over natuurlijke en verzorgende ingrediënten, ervaar hoe gezonde make-up aanvoelt, creëer je persoonlijke look met luxueuze en toch ethische producten, accentueer jouw eigen unieke schoonheid.

€54 per persoon

+ ... mogelijkheid aankopen startpakket (vraag ernaar)

Ontwerp zonder titel (45).png

My Narumi Guasha ritual.

Voor een natuurlijke glow.

Gua sha is een beauty ritueel waarbij we de huid zachtjes gaan schrapen om zo de doorbloeding en lymfe te stimuleren.

In deze workshop leer je meer over de oorsprong van Gua sha, wat het kan doen voor je huid, welke tools er allemaal zijn (guaha roller, steen en mushroom) en hoe je zelf een massage kan uitvoeren om de befaamde 'pink glowing skin' te ervaren.


Je komt alles te weten over de verschillende soorten edelsteen, welk product te gebruiken, welke druk waar hanteren, hoe je guasha tool verzorgen, opladen en bewaren, wanneer en hoe vaak het ritueel herhalen. We gaan ook in op het meditatieve aspect van dit deugddoende rustgevende zelfzorgritueel. 

Inberepen: Gua sha tool + olietje


€69 per persoon

Ontwerp zonder titel (33).png
flowers
bottom of page